9.12.2015

Sointi Jazz Orchestra esittää: Tiernapojat

Viime jouluna loistavan vastaanoton saanut Tiernapojat saapuu Espoon kulttuurikeskukseen 9.12.2015. Uudelleensovitetussa versiossa neljä laulusolistia saavat taustalleen 17-henkisen yhtyeen, Sointi Jazz Orchestran. Viime jouluna loistavan vastaanoton saanut Tiernapojat saapuu Louhisaliin! Perinteisen, yli 200-vuotiaan kuvaelman uudelleensovitetussa versiossa neljä laulusolistia saavat taustalleen 17-henkisen yhtyeen, Sointi Jazz Orchestran. Kokonaisuus koostuu tutuista tyylitellyistä melodioista, orkestraalisista välisoitoista sekä huumaavista improvisaatioista, jotka kuljettavat tuttua tarinaa. Uusi sovitus kaikkien tuntemasta musiikkitarinasta rauhoittaa koko perheen joulutunnelmaan – kuin 2000-luvun Lumiukko.

Tiernapojat on koko perheelle sopiva musiikintäyteinen kokonaisuus, joka uudistaa kuvaelman tyylillä antaen sille uutta arvoa ja kiinnostavuutta. Musiikillisesti toimiva ja visuaalisesti näyttävä kokonaisuus nostaa perinteisen kuvaelman profiilia ja on innostava kokemus myös niille, jotka eivät ole kuvaelmaa ennen nähneet. Teos on sovitettu täysin uudestaan, minkä lisäksi siihen on sävelletty uusia välikkeitä ja lisätty improvisointia.

Sointi Jazz Orchestra on syksyllä 2013 perustettu 17-henkinen big band -pohjainen kokoonpano, jonka vahvuutena ovat monipuolinen instrumenttivalikoima ja taitavat soittajat. Yhtyettä voi kuulla tänä jouluna myös jouluradiossa, missä he vastaavat mm. tämän vuoden Hoosianna sovituksesta Jukka Perkon kanssa.

Sävellys ja sovitus: Siiri Partanen ja Rasmus Soini
Musiikin johto: Rasmus Soini

Laulajat:
Kalle Ruusukallio (Herodes)
Lauri Mikkola (Murjaanien kuningas)
Juuso Waris (Knihti) 

Minna Tuuliainen (Mänkki)

Sointi Jazz Orchestra esittää: Tiernapojat Espoon kulttuurikeskuksen Louhisalissa 9.12.2015 klo 14-15.

Liput: lippu.fi