3.6.2015-6.6.2015

Kansainväliset Suurmarkkinat Tapiolassa

Tapiolan kansainväliset Suurmarkkinat järjestetään ajalla 3.-6. kesäkuuta Tapiolan keskuksen alueella. Alueelle on tulossa yli 100 myyjää yli 30 maasta. Eurooppa on vahvasti esillä markkinoilla, mutta myyjiä on toki mukana ympäri maailmaa aina Intiasta asti. Suurmarkkinoiden idea on yksinkertainen: tuotteita esittelevät ja myyvät niiden alkuperäiset valmistajat tai tuottajat.

Tapiolan kansainväliset Suurmarkkinat järjestetään ajalla 3.-6. kesäkuuta Tapiolan keskuksen alueella. Alueelle on tulossa yli 100 myyjää yli 30 maasta. Eurooppa on vahvasti esillä markkinoilla, mutta myyjiä on toki mukana ympäri maailmaa aina Intiasta asti.

Markkinoille on tulossa myyjiä lähes jokaisesta Euroopan maasta, mm. hollantilainen juustokauppias, Ranskasta crepesien valmistaja, Italiasta useiden alueiden herkkuyrittäjiä, Saksasta baijerilaisia erikoismakkaroita sekä bretzel -leipomo. Käsityöläisiä on tulossa Unkarista, Latviasta, Liettuasta, Virosta. Myyjiä tulossa myös Aasiasta saakka, esimerkiksi Thaimaasta, Intiasta, Kiinasta ja Zimbabwesta sekä myös Etelä-Amerikasta, kuten Perusta ja Meksikosta! Kotimaastakin luvataan eri maakuntien erikoisuuksia ja Suurmarkkinoilla on etusija itse tehtyjä tai -kasvatettuja tuotteita myyvillä kauppiailla.

Suurmarkkinoiden idea on yksinkertainen: tuotteita esittelevät ja myyvät niiden alkuperäiset valmistajat tai tuottajat.

Tulevana kesänä Suurmarkkinat kiertävät ympäri Suomea 13 paikkakunnalla ja Tapiola on Espoon ainoa Suurmarkkinoiden järjestämispaikka.

Tapahtuman järjestää Markkinaperinteentuki ry.

Lisätietoa: eurooppamarkkinat.fi

Lauantaina 6.6. Tapiolassa suurmarkkinoiden lisäksi ohjelmaa lapsille sekä aikuisille. Katso ohjelma täältä.