27.8.2016

Yhteinen Illallinen Tapiolassa (Espoo-päivä)

Yhteinen Illallinen Tapiolassa päättää Espoo-päivän sekä koko Makujen Tapiola -viikon lauantaina 27.8 klo 18-21. Varaa paikat netistä tai tule viheriölle omalle viltille nauttimaan eväistä ja tunnelmasta ilman ennakkovarausta!

 Ilmoittaudu mukaan täällä >>

YHTEINEN ILLALLINEN TAPIOLASSA KLO 18-21

Salonkiorkesterin sävelet soivat ja puutarhavalot syttyvät. On aika illastaa ystävien kanssa! Pakkaa koriin ruuat, juomat ja astiat, pöydät ovat jo liinoitettu. Varaa paikat netistä tai tule viheriölle omalle viltille.

Valkoisin liinoin katetut pöydät odottavat illallistajia lauantaina 27.8.2016 klo 18 alkaen Tapiolan perinteisissä maisemissa, Keskustornin juurella, josta avautuvat näkymät myös keskusaltaalle sekä Espoon kulttuurikeskukselle.

Tulkaa perheen kesken, ystävien seurassa tai missä porukassa tahansa, ottakaa ruoat ja juomat mukaan tai hakekaa syötävät illalliselle Street Food Carnivalin ruokarekoista AINOAn ja Stockmannin edustalta. Nautitaan yhdessä illallista Tapiolassa!

Pöytävaraus alkoi sunnuntaina 14.8., jolloin 200 paikkaa varattiin loppuun. 100 lisäpaikkaa tulee varattavaksi lauantaina 20.8. klo 12 osoitteessa https://ssl.eventilla.com/yhteinen-illallinen-tapiolassa.

Mahdollisia lisä- ja peruutuspaikkojen vapautumista kannattaa seurata Tapiolan keskuksen Facebook-sivuilta.

Yhteinen Illallinen Tapiolassa järjestetään Makujen Tapiola -tapahtuman yhteydessä yhdessä Tapiola Toimii ry:n sekä Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden kanssa osana vuoden 2016 Espoo-päivää.

 

Illallisen etiketti

Saapuminen illalliselle
Illallisaika: la 27.8.2016 klo 18-21.  
Osoite: Tapiontori 1, 02100 Espoo           

Saavuttehan paikalle seuralaisten kanssa klo 18.30 mennessä. Tämän jälkeen lunastamattomat pöytäpaikat luovutetaan muille. Saapuminen tapahtuu Tapionaukion puolelta. Ilmoitattehan varauksen tehneen henkilön nimen saapuessanne illalliselle.

Ethän jätä varaamiasi paikkoja käyttämättä. Tarvittaessa varauksen voi perua lähettämällä viestin osoitteeseen info@tapiolankeskus.fi. Mahdollisia peruutus- tai lisäpaikkojen vapautumista kannattaa seurata Tapiolan keskuksen Facebook-sivuilta.    

Liikennöinti
Tapiolaan saavut helposti niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineilläkin, unohtamatta jalankulkua ja pyöräilyä. Tarkemmat saapumisohjeet löydät kätevästi osoitteesta www.tapiolankeskus.fi/fi/Saapuminen.   

Uudessa Tapiola Parkissa lauantaina ilmainen pysäköinti illallistajille (sisäänajo Tapiolantien liikenneympyrä sekä Etelätuulentie 1). Ilmaisen ulosajolipun saat pyytämällä tarjoilijoilta.    

Istumajärjestys
Pöydät täytetään ilman rakoja saapumisjärjestyksessä. Mikäli seurueestanne joku saapuu myöhässä, varaattehan hänelle tilaa muun seurueenne vierestä. Paikan päällä on henkilökuntaa opastamassa pöytiin, jotta jokainen illallistaja mahtuu seurueineen istumaan.          

Pukeutuminen   
Pukukoodia ei ole, mutta siisti pukeutuminen on aina iloksi silmälle. Ulkoilmatilaisuuksiin on hyvä varata myös jotain lämmintä.

Ruoka ja juoma
Pakatkaa mukaan ruuat, juomat ja astiat. Voitte valmistaa omat herkkunne tai hankkia ruoat ja juomat ennen illallista Street Food Carnivalin ruokarekoista AINOAn ja Stockmannin edustalta. Ruokarekat ovat avoinna klo 18 saakka (tai niin kauan kuin ruokaa ja syöjiä riittää).            

Siisteys ja puuterointi
Illallistajien oletetaan vastaavan siisteydestä Illallisen hengen mukaisesti ja vievän roskat kotiin tai roska-astioihin. Roska-astioita on varattu illallistajien käyttöön.     

Nenänne voitte tarvittaessa puuteroida Espoon kulttuurikeskuksen WC-tiloissa.  

Yllätysvieraat ja turvallisuus
Yllätysvieraat ovat tervetulleita illalliselle, mikäli toimitte heidän isäntinään ja teette heille tilaa omalla varausalueellanne.  

Odottamattomat ja häiritsevät vieraat voitte ohjata kohteliaasti matkoihinsa.  

Pöytien ollessa täynnä, voi ilman varausta nauttia tunnelmasta piknik-vilteillä. Lainavilttejä löytyy illalliselta.       

Illallisen jälkeen 
Lauantaina Espoo Ciné -elokuvafestivaali järjestää ilmaisen ulkoilmanäytöksen klo 22 Tapiolan aurinkoterassilla. Illan elokuvana nähdään Aki Kaurismäen ”Kauas pilvet karkaavat”.      

Illallisen päätyttyä on mahdollista myös siirtyä Grill it! Tapiola Gardeniin nauttimaan jälkitunnelmista.      

Espoo-päivä on Espoon suurin vuosittainen kaupunkijuhla ja kaikkien espoolaisten yhteinen tapahtumapäivä. Kaupungin nimikkopäivää vietetään lauantaina 27.8.2016.

Tarjolla on paljon ohjelmaa aamusta iltaan ympäri kaupunkia. Mukana on reippaasti yli sata pientä ja isoa tapahtumaa. Kaikkiin on vapaa pääsy.