26.4.2017-30.4.2017

April Jazz Festival

April Jazz Festival valtaa jälleen Tapiolan huhtikuun loppupuolella, jo 31. kerran!

April Jazz Festival on pääkaupunkiseudun suurin vuotuinen jazz- ja rytmimusiikin tapahtuma ja sen pääasiallisena konserttipaikkana toimii Espoon kulttuurikeskus. Festivaali on sen kolmekymmentävuotisen historiansa aikana tuonut Espooseen kattavan kirjon huippuartisteja kuten Dave Brubeck, Ray Charles, Bobby McFerrin ja Cassandra Wilson.

Lisätietoa verkkosivuilta: apriljazz.fi

Järjestyksessään 31. April Jazz –festivaali järjestetään Espoossa 26.–30.4.2017. Konserttipaikkoina toimivat Espoon kulttuurikeskus Tapiolassa, Leppävaaran Sellosali, Espoon modernin taiteen museo EMMA sekä Tapiolan kirkko. Lisäksi perinteiset jatkojamit järjestetään Tapiola Gardenissa keskiviikosta lauantaihin ja G Livelab Helsingissä toimii yhden konsertin näyttämönä.

Tapahtuman liput ovat myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa ja toimipisteissä. Vuodesta 1987 lähtien järjestetty April Jazz on pääkaupunkiseudun suurin kansainvälinen jazzfestivaali, joka esittelee koti- ja ulkomaisten rytmimusiikin huippujen lisäksi nousussa olevia, tuoreita ja kiinnostavia artisteja. Festivaalin järjestää Espoo Big Band ry.