24.11.2018

Joulunavaus & Joulupolku

Tapiolan Joulunavausta vietetään lauantaina  24.11. klo 10–17

OHJELMALAVALLA 

Ohjelmalavan löydät Tuulikinsillalta, kauppakeskus AINOAn edustalta.

10.30 Lastenmusiikkiorkesteri Hääppösten esityksessä jalka vippaa ja pikkutontut hippaa! Kehitetään yhdessä Tapio ja Aino -tonttujen laulu!

11.00 Joulupukin ja tonttujen laskeutuminen katolta

11.15 Joulupukin tervehdys lavalla

11.20 Kengurumeiningin pomppiva jouluesitys!

11.40 Tapiolan Kuoron joulutervehdys

11.50 Hääppösten esityksessä jalka vippaa ja pikkutontut hippaa!

12.10 Tapiolan koulun tiernapoikien esitys

12.20 Kengurumeininki pompittaa joulun avatuksi!

ILOTULITUS klo 17 Hyvä katselupaikka AINOAn viereltä, katselusuunta Leimuniitylle päin.

AINOASSA TAPAHTUU:
• Viiru & Pesonen elokuvista tuttu Viiru-ääninäyttelijä Johanna Viksten lukee Viiru ja Pesonen –kirjojen joulupuuhista lapsiyleisölle klo 13, 13.30 ja 14.30 (á 15 min) Lasten leikkihuonessa, 3. krs
• Joulupukkia tapaat Korvatunturin tonttupisteessä, 3. krs leikkihuoneessa klo 12–13.30 ja 14–15
• Tiernapojat esiintyvät AINOAssa klo 13, 1. krs ja klo 14 M-tasolla
-------------------------------------------------------
 

TAPIOLAN JOULUPOLKU AVOINNA LA 24.11. KLO 11–15

Tule paikan päälle ja osallistu Joulupolkuun kiertelemällä puuhapisteeltä toiselle!  

Kierrä Joulupolun tapahtumapisteitä numerojärjestyksessä ja pääset osaksi Joulupolun tarinaa, jossa jokaisella pisteellä pääset osallistumaan, herkuttelemaan ja oppimaan kiehtovia asioita jouluvalmisteluista. Mikä tärkeintä, autat Tapio ja Aino-tonttuja löytämään kadottamansa Joulusukan, mitä ilman Jouluntaika on vaarassa!

JOULUPOLKUPISTEET:

Joulun taikasukka on kadonnut!
Tapio-tonttu tarvitsee apuasi. Joulun taikasukan toinen pari on kadonnut ja Tapio-tontulla on kova huoli. Oletkohan se juuri sinä, joka taikasukan löytää? Seuraamalla Joulupolun reittiä tapaat uusia tonttukavereita ja pääset mukaan joulutarinaan.


1) LÄHTÖ: miniTapiola, Tuulikinsillalla Tapio-tontun pisteellä saat kartan ja vinkkejä matkaan. Lähde täältä liikkeelle ja seuraa Joulupolkua numerojärjestyksessä.
2) FOODMARKET HERKKU, AINOA, M-taso: Miltä Joulu tuoksuu? Herkun tontut tarvitsevat apua Joulun tuoksujen tunnistamisessa!
3) TEATTERIN PISTE JohtoCafen edustalla, AINOA, 2. krs: Mikä on sun tonttuilme? Espoon kaupunginteatterin pisteellä loihditaan upeita kasvomaalauksia.
4) TONTTUPAJA, AINOA, leikkihuone 3. krs Kirje Korvatunturille, toiveita Joulupukille? Tonttupajassa saattaa törmätä myös Joulupukkiin!
5) MARIMEKKO-MYYMÄLÄ, Kulttuuriaukion laidalla: Arvaa mikä on joulumuorin mieluisin kattaus?
6) TAPIOLAN KEILAHALLI, Kauppamiehentie 6: Nyt on aika herkutella puurolla! Joulupuuro antaa taikavoimia ja mitä se olisikaan ilman mantelia.
7) JES! TRAINING, KAUPPAMIEHENTIE 6: Puuronsulatusta tuttujen joululaulujen tahdissa! Tule tonttuilemaan!
8) GALLERIA AARNI, Heikintori, 1. krs: Millainen on Joulun jälki? Osallistu taideteoksen tekemiseen Galleria Aarnissa!
9) ORIGINAL SOKOS HOTEL TAPIOLA GARDEN: Piparin tuoksua ilmassa! Koristele ja askartele – ja tuo tekemäsi joulukuusenkoriste mukanasi AINOAn viimeiselle pisteelle.
10) INFO-PISTEEN VIERUSTA, AINOA, 1. krs: Tuo tekemäsi joulukuusenkoriste tonttujen joulukuuseen ja pussillinen joulun taikaa odottaa sinua viimeisellä joulupolun pisteellä. Kiitos kun autoit Ainoa ja Tapiota, tästä se Joulu alkaa!

Kun olet kiertänyt pisteillä ja Tapio-tontun taikasukka on löytynyt, voit jättää esitteen arvontakupongin tapahtumapisteiden tontuille ja siten osallistua Joulupolkuarvontaan!

Kaikkien arvontaan osallistujien kesken arvotaan Foodmarket Herkun jouluinen Herkkukori sekä lahjakortteja AINOAan, Tapiolan keilahallille ja Espoon kaupunginteatterille!

Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti viestillä vkolla 48 sekä FB.ssa.

----------------------------------

MAKSUTON PYSÄKÖINTI TAPIOLA PARKISSA la 24.11. (max. 8 h) AINOAn mobiilisovellukseen rekisteröityneille. Lue latausohjeet: www.ainoatapiola.fi/pysakointi

----------------------------------

MUUT JOULUNAJAN TAPAHTUMAT:
Tänne päivitetään lisää tapahtumia ja tarkempia tietoja – seuraa meitä myös somessa: FB Tapiolan Keskus sekä osallistu Joulukalenteriin!

Tulossa mm.

JOULUISTA MUSIIKKIA, tiernapoikaesityksiä ja muita jouluisia esityksiä AINOAssa useana viikonloppuna! 

PUHU PUKILLE!
Tapaa Joulupukki AINOAssa: 15.–16.12. ja 22.–23.12. lauantaisin klo 10–13 ja sunnuntaisin klo 12-15 Lasten leikkihuoneessa, 3. krs

KOTIELÄINPIHAN ASUKIT mm.lampaat ja puput ihastuttavat ja ovat rapsuteltavina la 15.12. klo 11–14 miniTapiolan kupeessa, AINOAn edustalla. Lisäksi paikalla ihanat ponit ja pääset kokeilemaan myös talutusratsastusta!

NUKKETEATTERI SAMPON Joulu tulla jollottaa miniesitykset su 16.12. Lasten leikkihuoneessa, 3. krs klo 12 ja 13

Tapahtumiin vapaa pääsy!

----------------------------------------


Muutokset mahdollisia.

 

Seuraa meitä myös FB -sivuilla ja kurkkaa Joulukalenteriimme!