16.3.2018

April Jazz Club: Jukka Perko Tritone

Tule tunnelmoimaan lähestyvää April Jazzia live-musiikin kera Tapiolan sydämessä. Perjantaina 16.3. esiintyy Jukka Perko Tritone ja lämmittelystä vastaa Ebeli Show.

Vuonna 2016 perustettu April Jazz Club hemmottelee musiikin ystäviä puutarhakaupungin sydämessä, Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa. Ilta alkaa klo 19 Ebeli Show´lla ja pääesiintyjinä klo 20 alkaen nähdään jazzin huippunimiä. Esityksen lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän Grill It! -ravintolasta.

Perjantaina 16.3.

klo 19 
Ebeli Show

klo 20
Jukka PerkoSuomen arvostetuimpiin jazzartisteihin kuuluva saksofonisti Jukka Perko esiintyy April Jazz Clubilla mukanaan timantinkovana rytmisektiona tunnetut basisti Antti Lötjönen ja rumpali Teppo Mäkynen.

Luvassa on materiaalia trion debyyttilevyltä “Dizzy”, jossa Perko käsittelee ensi kertaa Dizzy Gillespien musiikkia ja tekee samalla kauan kaivatun paluunsa bebop-perinteeseen. Taustalla kulkee myös uskomaton tarina huittislaisen maanviljelijäperheen lapsen päätymisestä maailmankuulun jazzlegendan yhtyeeseen, jonka riveissä Perko kiersi kahden vuoden ajan vuosina 1987-1988.

Väkevä triokokoonpano ottaa ilon irti klassikkosävellyksistä tuoden niihin oman näkemyksensä ja osoittaen, että paras jazz on aina omassa ajassaan elävää, aktiivista taidetta. Bändin sovitukset ovat luontevia, svengaavia, ja loisteliaan kolmikon kekseliäisyydellä marinoituja.

“Kyse ei ole siitä, mitä Dizzyn musiikki merkitsee meille, vaan mitä uutta itsestämme ja elämästämme voimme antaa siihen. […] Periaatteessa minun olisi ollut helppo lykätä tähän musiikkiin tarttumista ikuisuuksiin, mutta ajattelin ajan olevan kypsä nyt jos koskaan, kun Dizzyn syntymästä tuli juuri kuluneeksi 100 vuotta ja omasta debyytistäni Dizzyn bändissä 30 vuotta.”, Perko toteaa.

JUKKA PERKO TRITONE
Jukka Perko: saksofoni
Antti Lötjönen: basso
Teppo Mäkynen: rummut

Ebeli Show klo 19, Jukka Perko Tritone klo 20 alkaen
Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 15 €
Ennakkoliput Lippupisteestä
Tapahtuma on ikärajaton


Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta.

Liput ovelta tai Lippupisteestä: http://www.lippu.fi/apriljazzclub