7.4.2018

Kevät-Kutitus

Kevätfiilis kutittelee ja kutkuttaa! Uusi Kevät-Kutitus tuo ihanaa tekemistä ja esityksiä lapsille ja lapsenmielisille.


Lasten taidefestivaali Kutitusta on järjestetty Espoon kulttuurikeskuksessa joka syksy v. 2010 lähtien. Tule mukaan iloisen kuplivaan karnevaalitunnelmaan sekä juhlimaan kanssamme kevättä!

Abrakadabra! Taikatehdas-askartelutyöpaja

La 7.4. klo 10.30–13.30 Lämpiö                  

Työpajassa askarrellaan säihkyviä taikasauvoja. Askartelun lomassa voit kurkistaa taikamajaan, jossa lumoudutaan tähtitaivaasta ja hohtavista väreistä. Tule viettämään taianomaista hetkeä Hupsansaan kanssa! Nonstop-työpaja. Ei ennakkoilmoittautumista.
Vapaa pääsy


Kutitus-disko ja naamiaiset

La 7.4. klo 10.30–14.00 Louhisali

Skenikswee & Ottopetteri Diskossa Suomen Suurimmat DJ:t eli aika isot pojat Skenikswee ja Ottopetteri laittavat pikkuväen tanssijalat vipattamaan! Soitossa uusimmat biisit vanhoja helmiä unohtamatta. Helsingistä saapuva energinen kaksikko kuvailee itseään sanoin "jos nää kundit olis karkkipussi, ne olis Jumbo Remix!"

Ruffle Army
Louhisalissa tehdään diskon aikana lapsille maksuttomia Ruffle Armyn säihkyviä glitter-tatuointeja. Suositut kimallekuvat ovat hauskoja päivän piristyksiä, ja valittavana on paljon eri malleja sekä kimaltavia värejä. Glitter-tatuointi on vedenkestävä ja pysyy iholla useita päiviä. Sen voi ottaa käteen, olkapäähän, selkään tai vaikkapa nilkkaan. Säihkyvät muistot lasten iholle toteutetaan biohajoavalla ekoglitterillä.

Valosirkus Spektri

Valosirkus Spektri loistaa diskoilijoiden seassa kirkkaana kaikissa sateenkaaren väreissä! Esityksissä yhdistyvät näyttävästi tanssi, musiikki sekä Led-välineillä tehdyt temput. Valmistaudu taianomaisiin valoilmiöihin ja iloiseen fiilikseen, joka tarttuu niin lapsiin kuin aikuisiinkin.
 
Naamiaisasuisella diskokansalla on paikan päällä myös mahdollisuus osallistua arvontaan, jonka huikea pääpalkinto arvotaan diskoilun viimeisen tunnin käynnistyessä klo 13. Diskoon voi tulla ja sieltä voi poistua, silloin kun se itselle parhaiten sopii.
Vapaa pääsy

 

Klovni Rosalii ja yksinäinen sydän

La 7.4. klo 14.00 Lämpiö
Ideointi ja toteutus: Elina Perttola
Sanaton esitys tunteista, näkyväksi tulemisesta ja ystävyydestä. Rosalii saapuu esiintymään, mutta ujous ottaakin vallan! Hän tarvitsee paljon rohkeutta uskaltautuakseen näkyväksi. Kannustusta Rosaliille antaa hassunkurinen viltti, jonka huima leikki vie Rosaliin lopulta ystävyyden ja rakkauden äärelle. Suositellaan yli 1,5-vuotiaille. Kesto 30 min.
Vapaa pääsy
 

Tippukivitapaus-konsertti

La 7.4. klo 15.00 Tapiolasali

Esiintyjät: Vuokko Hovatta, Markku Haussila, Jani Karvinen, Markku Maalismaa, Pihla Maalismaa, Sari Puumalainen ja Marja Salo
Muusikot: Sami Kurppa, Ville Leppilahti, Sara Puljula, Marko Puro ja Senni Valtonen
Runot: Laura Ruohonen
Musiikki: Anna-Mari Kähärä

Uusi huimauttava koko perheen konserttiversio Tippukivitapauksesta huippusuosittujen Yökyöpeleiden tekijöiltä! Tämän musiikin mukana Seija Soija sinkoaa seikkailuun, Papu ja ujo Hujoppi voittavat yhdessä pelkonsa, diktaattori Diktaatta ja käryävä Rämeämmä panevat hösseliksi, Raakalainen Karmu Gurmee laatii ruokalistan ja tulivuori itkee.
Liput alk. 15 e, perhelippu (4 hlöä) 50 e + toimituskulut, Lippupiste

Lisätietoa Lasten taidefestivaalista saat tapahtuman virallisilta sivuilta