28.3.2018

Miltä maistuu Tapiola-olut?

Tule mukaan kehittämään Espoon olutkulttuuria, paikallisten huippupanimoiden kanssa! Haluamme kuulla juuri sinun mielipiteesi siitä, miltä Tapiola-oluen pitäisi maistua.


 

Espoolaisten pienpanimoiden yhteisdebyytti koettiin viime vuoden Makujen Tapiola -tapahtumassa – ja siitähän se sitten lähti, meinaan ajatus Tapiolan omasta oluesta!

Espoolainen olutkulttuuri on voimissaan ja koska mukana on monta paikallista panimoa, todettiin, ettei yksi olut taida riittää, vaan pannaan olutta sitten oikein kunnolla ja kehitetään oikea Tapiola Olutsarja! 

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana kehittämässä Tapiola-olutta. Miltä haluaisit sen maistuvan, miten sitä tulisi luonnehtia? Onko se IPAa vai APAa tai kenties pilsiä? Löytyykö mausta tapiolalaista mäntyä vai häivähdys Otsolahden kaislaa? Tule mukaan ideoimaan ja laitetaan Tapiola-olutpannut käymään!

Tervetuloa luomaan tarinaa oluen ympärille ja tekemään yhdessä Tapiola-historiaa:
Paikka: Kansalaistoiminnankeskus Unelma, kokoustila Sali, 2 krs.
Osoite: Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo
Aika: Ke 28.3. klo 16.30 - 18.00

Lisätiedot spostilla: palaute@tapiolankeskus.fi

Mukana tapahtumassa: Paloaseman Panimo, One Pint Pub, Fat Lizard, Espoon Oma Panimo ja Olarin Panimo. Yhteistyössä Tapiola Toimii ry sekä EJY.

 

Klikkaa tästä itsesi Facebook-tapahtumaan!