31.8.2018

Hanna-Maaria - Kaikki mistä haaveilin

Hanna-Maaria Tuomela sijoittui toiseksi X Factor Suomi -ohjelmassa keväällä 2018. Hän on X Factor Suomen historiassa ensimmäinen osallistuja, joka pääsi yleisöäänestyksissä finaaliin omilla kappaleillaan. 

Hanna-Maarian sävellyksiä kuullaan nyt Louhisalissa. Vuosien aikana syntyneet kappaleet ja henkilökohtaiset tarinat niiden takana johdattelevat laulajan herkkään ja tunteikkaaseen sielunmaailmaan. Upouudet sovitukset on tehty huippumuusikoista koostuvalle bändille ja jousikvartetille. Lavalle nousee myös hurmaava naiskuoro Espoo Voices.

Hanna-Maaria on tehnyt töitä laulajana ja lauluntekijänä Suomessa ja ulkomailla. Hän on myös esiintynyt yhteistyössä Suomen eturivin artistien, kuten Antti Tuiskun, Saara Aallon, Mariskan, Scandinavian Music Groupin, Diandran, Neon2:sen, DJRZY:n ja Heavyweight DJ’s:n, kanssa. Hanna-Maaria kilpaili vuoden 2013 Voice of Finlandissa Elastisen joukkueessa. Iltalehden vuoden 2016 musiikkitulokkaiden listalle valittu laulaja on mm. valloittanut radioaallot pehmeällä lauluäänellään Cheekin sinkulla “Sä huudat”.

Kesto noin 1 h 15 min (ei väliaikaa)
Ovet avataan klo 18.30.
Cafe Louhi: Esteetön sisäänkäynti Louhisaliin, salissa kahvilapalvelut.

Aika
pe 31.8.2018 klo 19.00 - 20.15

Paikka
Espoon kulttuurikeskus, Louhisali (Café Louhi)
Kulttuuriaukio 2 02100 Espoo

Järjestäjä
Espoon kulttuurikeskus

Hinta
Liput 15/10 € + toimitusmaksu