29.8.2015

Illallinen Tapiolan taivaan alla

Suosittu 'Illallinen Tapiolan taivaan alla' järjestetään Keskustornin juurella, Tapiolan perinteisissä maisemissa lauantaina 29.8.2015. Tervetuloa mukaan perheen, ystävien tai minkä tahansa porukan kanssa! Pöytävaraus alkaa sunnuntaina 9.8. klo 21.


Illallinen Tapiolan taivaan alla kutsuu ihmiset nauttimaan ruuasta, juomasta ja musiikista yhteisten ruokapöytien ääreen. Tulkaa perheen kesken, kavereiden kanssa tai millä porukalla tahansa, pakatkaa ruuat, juomat ja astiat mukaan ja tulkaa syömään yhdessä taivaan alle!

Illallinen Tapiolan taivaan alla järjestetään Tapiolan perinteisissä maisemissa lauantaina 29.8.2015. Paikkana toimii torialue Keskustornin juurella, josta mahtavat näkymät myös keskusaltaalle ja Espoon kulttuurikeskukselle.

 

Pöytävaraus alkoi sunnuntaina 9.8. kello 21 ja 200 paikkaa varattiin alle 2 minuutissa. Lisä- ja peruutuspaikkojen vapautumista kannattaa seurata Tapiolan keskuksen Facebook-sivuilta. Ilman pöytävarausta on myös mahdollista tulla nauttimaan tunnelmasta piknik-vilteille ja nauttia esimerkiksi Street Food Carnival ruokarekkojen antimista!

 

Illallinen toteutetaan Makujen Tapiola -tapahtuman yhteydessä yhdessä Yhteismaa ry:n ja Espoon kaupungin kanssa osana Espoo-päivää.

Tapahtuman viralliset kotisivut. Illallinen Tapiolan taivaan alla myös Facebookissa.Espoo-päivää juhlitaan lauantaina 29.8.2015, jolloin ohjelmaa ja tapahtumaa on aamusta iltaan ympäri Espoota. Lisätietoja: espoopaiva.fi